Ohjeita 1. Kun nainen alkaa vituttaa

18 Jou

Historiamme kipukohdiksi mainitaan sisällissota ja suomettuminen. Oikeasti historiamme noloin asia on naisten äänioikeus, joka vielä nostetaan kiusallisen usein esiin miesten verorahoilla kustannetuissa turhanpäivissä seminaareissa.

Äänioikeuden myöntäminen naisille oli virhe, joka käynnisti kamalan dominokeksi-efektin, jonka täytteenä oli vaniljan sijaan mähmäistä valkovuotoa. Pian kaikissa länsimaissa myös munattomat saivat äänestää. Ranskalaiset sentään sinnittelivät sotien jälkeiseen aikaan ja viimeinen järjenkäytön Maginot-linja murtui kovien taisteluiden jälkeen Sveitsissä 70-luvulla. Ei ihme, että Sveitsi ehti kuitenkin kehittyä maailman rikkaimmaksi maaksi, kun ei tarvinnut jakaa rahaa naisten keksimiin projekteihin.

Naisehdokkaat saavat sivukaupalla myötäsukaista mainostilaa naistenlehdissä, samalla kun miespoliitikkoja pilkataan vakavissa lehdissä. Eduskunnassa miespoliitikot keskittyvät järjestykseen ja talouskasvuun. Naispoliitikot taas keskittyvät keksimään rahanreikiä, jotka ovat isompia kuin heidän venähtäneet vaginansa. Siinä sivussa tietenkin myös kauhistellaan kaikkia kansalaisten keksimiä keinoja hankkia lisää rahaa. Silloin yhteiskunnan arvot ovat kuulemma menneet liian ”rahakeskeisiksi”. Se ei tietenkään ole rahakeskeistä, että vaaditaan jatkuvasti lisää rahaa omiin fantasiaproggiksiin.

Joskus naiset jopa äityvät (mikä vastenmielinen sana!) puhumaan punaviinin ja estrogeenihoitojensa sekoittamina politiikkaa. Väittelyt ovat tietysti mahdottomia, homma on yhtä järkevää kuin keskusteleminen hyttysen kanssa veren hemoglobiiniarvoista. Näihin vittumaisiin tilanteisiin on olemassa ratkaisu.

Kun nainen selittää jotain poliittista päätöstä, kysy tältä joku fakta asiaan liittyen. Esimerkiksi ”ja kuinkakohan suuri Suomen budjetti sitten on?”. Nainen menee lukkoon, koska ei tiedä puhutaanko miljoonista, miljardeista vai triljoonista. Ydinvoimaa vastustavalta naiselta voit kysyä tarkennuksia; mikäs siinä ydinvoimassa on vaarallista? Mikä on fuusio ja mikä on fissio?

Ei se tiedä.

Ei tästä tietenkään mitään hyötyä ole, koska naiset saavat edelleen äänestää. Mutta se helpottaa pahinta vitutusta.

9 vastausta to “Ohjeita 1. Kun nainen alkaa vituttaa”

  1. Terve 19.12.2011 klo 19:58 #

    Luin blogisi tuotokset tähän asti.
    Ikäni piteni ansaitusta naurusta ainakin 10 vuotta.
    Keep up the good work!

  2. Reijo Kemppainen 20.12.2011 klo 01:55 #

    Mieeeessss.

  3. Nikke K. 20.12.2011 klo 02:00 #

    Upea blogi. Seuraan innosta karjuen!

  4. J. 20.12.2011 klo 11:24 #

    Mieesss…

  5. hEIKKI jÄRVINEN 20.12.2011 klo 12:31 #

    Nyt on kyllä asiablogi!

  6. Sakari 20.12.2011 klo 14:31 #

    Viimeisenä Euroopassa antoi periksi Liechtenstein, ei Sveitsi.

  7. Urpo-matti 20.12.2011 klo 23:24 #

    Liechtensteinia ei lasketa.

  8. Nimetön 11.4.2012 klo 23:14 #

    Arvostan tätä blogia. Tulen aina välillä uudestaan lukemaan parhaimpia paloja. Terapeuttista meininkiä.

  9. Nimetön 10.1.2013 klo 09:47 #

    Ei voinut kun nauraa, ja yrittää pidättää kusta. Venyttyneen vaginan ja huonojen virtsanpidatyslihasten vuoksi melkein tuli housuun.

Jätä kommentti